donderdag 24 maart 2016

Sponsoren bezoeken en hamburgers!

Vandaag zijn we op bezoek gegaan bij verschillende bedrijven om te vragen of ze ons willen sponsoren. We zijn nog op zoek naar de laatste bedragen. Gelukkig zaten er enthousiaste bedrijven tussen!

We hebben ook een bezoekje gedaan aan onze hoofdsponsor: New Motion
New Motion is een bedrijf dat transportsystemen bedenkt en maakt. We zagen hoe verschillende machines in elkaar worden gezet en hoe de technische tekeningen op de computer worden gemaakt.
Wij zitten alle vijf op het Technasium van de Nehalennia. Bij het vak onderzoek & ontwerpen moeten we ook technische tekeningen maken. Misschien kunnen we nog eens langskomen als we er niet meer uit komen... De computersystemen die we zagen zien er in ieder geval bijna net zo professioneel uit als de programmering van onze robot ;-). 







Na de bedrijfsbezoeken zijn we de stad in gegaan om teamkleding te scoren. Tijdens het World Festival moeten we een goede teamuitstraling hebben. Teamspirit is een belangrijk onderdeel van de First Lego League. Daarnaast hebben we van teams van voorgaande jaren geleerd dat het op het vliegveld bij de douane ook een stuk sneller gaat als je er als een team uitziet. We zijn dankzij de goede hulp heel erg snel geslaagd! 




Daarna zijn we hamburgers gaan eten om alvast te oefenen voor Amerika ;-). Dit etentje kregen we cadeau van de ouders van Andrea! 








2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's van jullie sponsordag. Heb jullie ontmoet bij C&A waar jullie ons vertelden wat jullie plannen waren. Heel veel succes op het wereldkampioenschap. Enne met jullie teamspirit zit t wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ester,
      Leuk dat je onze website al gelijk hebt gevonden! Over het inpakken van kleding hoeven we in ieder geval niet meer na te denken. Bedankt voor jullie fijne hulp!
      Groeten team New Dutch Motion

      Verwijderen