vrijdag 29 april 2016

Presentatie's en Opening

Hallo iedereen!
We hebben vandaag de drie presentaties gedaan. Van de Robot - bouw en programmeren, van het project - koffieprut recycling en van de teamspirit - scrumbord- en team poster.  Al deze categorieĆ«n gingen werkelijk super! We konden onze tekst goed vertellen en bij het vragen stellen gaven we allemaal antwoord.
Morgen gaan we laten zien wat de robot allemaal echt kan op de wedstrijdtafel.
We hebben al super veel buttons uitgedeeld en er ook veel gekregen! We hebben een tas gekregen van de First LEGO League en die tas hebben we helemaal vol gespelt met buttons van anderen teams. We moesten ook een paspoort invullen waarbij je naar anderen teams moest en daar vragen aan moest stellen of een opdracht bij moest doen. Bijvoorbeeld dat we een dansje moesten leren van een team. We hadden een team dat een lama dansje had en dat dansje was zo grappig dat we die nog steeds weten! Als het anderen team vond dat we het goed deden kregen we een sticker. Heb je alle stickers dan leverde je het in. Uiteindelijk hadden wij ook het paspoort vol. We dachten dat we een gave prijs zouden krijgen maar het was een pen met een lichtje. Maarja het was wel leuk om te doen!
We hebben ook een officiĆ«le opening ceremonie  s'avonds gehad in het Edward Jones Dome van alle teams van alle vier de wereld wedstrijden.  Het was super groot en er waren immens veel mensen! Maar saaaaaai. Allemaal Amerikaanse toespraken van verschillende belangrijke mensen. Een wedstrijd vliegtuigjes vouwen en gooien was ons vermaak.
Slaap lekker! (Voor jullie in Nederland: Goedemorgen!)

Groetjes!
Team New Dutch Motion 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten